VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
MALMÖ
SV

With Plastic

Hej, jag är Anne! Jag studerar för närvarande fristående kursen i kreativt skrivande vid Malmö universitet.

Vad är din idé?
Kärnan i idén är att etablera en tillgänglig plattform berikad med utbildningstjänster som skickligt kommunicerar påverkan av olika plastmaterial på människors hälsa, samtidigt som den belyser vanliga källor till plastexponering. Genom övertygande design och engagerande kommunikationsstrategier är målet att ge individer kunskap, främja hälsosammare val och bidra till en hållbar framtid.

Vad är din vision för din idé?
With Plastic visionerar en värld där vi eliminerar de skadliga hälsoeffekterna som är förknippade med plastexponering. Vi är dedikerade till att ge individer kunskapen och vägledningen som krävs för att övergå till en hälsosammare och mer plastmedveten livsstil. Genom en mångfald av tjänster, såsom seminarier, workshops och engagemang i sociala medier, är vi engagerade i att främja en positiv och långvarig förändring i hur människor interagerar med plast.

Vilka är dina nästa steg?
Mina nästa steg innefattar att fördjupa min förståelse för mina kunder. För att uppnå detta kommer jag att börja med att testa min idé och sedan, om det behövs, återvända till ritbordet för att anpassa och fortsätta utvecklingen i den mest lämpliga riktningen. Dessutom kommer jag att söka finansiering och coachning för att ge min entreprenörsresa en så optimal start som möjligt.

Hur kan vi kontakta dig?
Om du är intresserad av samarbete, skriv till mig via e-post eller koppla upp med mig på LinkedIn.

Följ med i Annes resa på LinkedIn och koppla upp med henne här

Relaterade historier

Se alla historier

Our Special Universe

Om ZakariaeIdénZakariaes nästa steg Hej! Jag heter Zakariae och studerar svenska språket...

Läs mer

Africa takes the world

Om AnitaOm Idén Hej alla! Jag heter Anita och jag studerar Master...

Läs mer

ClimateSpace

Om AnnaVad är idén?Annas tips och nästa steg Hej! Mitt namn är...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!