VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
MALMÖ
SV

Våra tjänster

Här hittar du de olika tjänster vi på Drivhuset Malmö kan erbjuda dig som student.

VÄGLEDNING

Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas den befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser, utbildningar, events och workshops som löper över hela året om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Mer information om vad vi på Drivhuset Malmö har att erbjuda hittar du i vår Kalender här på hemsidan och i våra Facebook-event. 

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Genom att driva din idé hos oss på Drivhuset får du även tillgång till alla Drivhuset på de orter vi  finns. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön.

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!