VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
MALMÖ
SV

Our Special Universe

Hej! Jag heter Zakariae och studerar svenska språket vid Malmö universitet!

Vad är din idé?
OSU är den enklaste och mest effektiva upplevelsen för att nå ett högre antal varumärkesförespråkare och behålla deras lojalitet. Huvuderbjudandet från OSU är olika färdiga varumärkes- och affärsutvecklingspaket tillsammans med en tilltalande konsultations-Snack Pack och möjlighet att anpassa paketet. Under OSU-upplevelsen växer och blomstrar du, och det är nödvigt att först titta inåt. Det är då varumärkets terapi kommer in i bilden, och under den här resan går du från nuvarande till en annan perspektiv och bortom affärsmålen. Vi finns här för att hjälpa din affärsidé, din start-up och ditt favoritföretag att växa, förbättras och blomstra – Från, Till och Bortom. Börja din varumärkesresa med en Snack Pack – Din varumärkesresa börjar nu!

Vad är er vision för din idé?
I OSU älskar vi varumärkesbyggande, processen och resultaten av det. Vi fokuserar på att bygga lojalitet genom sammanhängande varumärkesbyggande – externt och internt, visuellt och kontextuellt. Vår vision är att bli den optimala referensen för företagens emotionella expertis genom ömsesidig feedback och varumärkets terapi.

Vilka är dina nästa steg?
Etablera oss inom det svenska ekosystemet och få mer exponering genom nätverkande, potentiella partnerskap och liknande.

Hur kan människor kontakta dig?
Tveka inte att kontakta mig via LinkedIn, Instagram och vår webbplats!

Följ Zakariaes resa och få uppdateringar om hans företag på LinkedIn!

Relaterade historier

Se alla historier

Africa takes the world

Om AnitaOm Idén Hej alla! Jag heter Anita och jag studerar Master...

Läs mer

With Plastic

Om AnneVad är idén?Annes nästa steg Hej, jag är Anne! Jag studerar...

Läs mer

ClimateSpace

Om AnnaVad är idén?Annas tips och nästa steg Hej! Mitt namn är...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!