VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
MALMÖ
SV

Låt dig inspireras av våra tidigare Level Up-alumner och deras fantastiska idéer! Missa inte att ansöka till vårt nästa Preinkubatorprogram!


Cohabit

Teamet på Cohabit erbjuder möbler genom en cirkulär affärsmodell genom uthyrning.

Andrew the Plant Doctor

Han erbjuder skötsel av växter för företag, privata byggnader, bostadshus och lägenheter – alla som hyr eller äger växter! Låt oss minska antalet mördade växter, minska avfall och hjälpa dina växter att frodas.Hemma Kocken

Amy har en idé om en app där man kan köpa mat från privatpersoner till ett bra pris.Tora-Tandborsten

Diana, Julia och Katarina har en idé om en prenumerationstjänst för en miljövänlig och modulär tandborste som bidrar till en mer hållbar framtid.

HEAT

Coline arbetar med att bygga upp det första hållbara kondomvarumärket i Sverige.IKRA

Hamza har en idé för en plattform där man kan läsa och publicera böcker på arabiska.Hello Neighbour!

Rozarina har en idé om en app för grannskapet som främjar säkerhet och en känsla av gemenskap för att minska matsvinn och främja en cirkulär ekonomi.
Earthquakes in Istambul

Özgün, Banu och Gözde har en idé om en digital plattform som syftar till att ge medborgarna i Istanbul information om byggnader och potentiella risker relaterade till jordbävningar i staden.

GIFTED

Emma arbetar på sin affärsidé om att erbjuda online-tjänster för presentinslagning till kunder som vill spara tid och sprida glädje.Cleaning is not only wiping

Jie har en idé om en transportabel utrustning för att tvätta de intima delarna efter toalettbesök.
WIP – We Improve People’s Life

Arthur har en idé om underkläder och utrustning som hjälper män med inkontinens och samtidigt ger fysioterapeuten verktygen de behöver för att hjälpa patienten.

Swood Bikes

Franco, Negin, Alejandro och Jorge har en idé om att producera en lokal, prisvärd och mer hållbar cykel genom att ersätta icke-förnybara resurser med trä från de svenska skogarna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!